Az idei évet egy kicsit korán kezdem, mert „havat akarok látni”. A terv az volt, hogy majd télen eljövök az Alpokban és itt lesz hó. Ha itt nem lessz, akkor sehol. Hát……nem tudom mikor kell jönni. Mert most sincs. Illetve van, de szerintem ezek nyáron is itt vannak.

De sebaj, talán ha tovább maradok, akkor lesz. Az utazás fő célja a Gacier Express-en végig utazni. Persze, ha lennne sok hó, akkor biztos szebb lenne, dehát ez van, illetve nincs.

Az utazást most Szegedről kezdtem. Kicsit meg is lepődtem, amikor egy 19 személyes busz állt a megbeszélt helyen. De megnyugtattak, hogy a normál busz Pestről indul. Pesten tényleg egy nagy busz várt. Első nekifutásra eljutottunk Insbruckig. Még szerencsére világosban értünk oda. Városnézéssel kezdtük. Kétéve már voltam itt, ezért nagy meglepetést nem okozott, de látszik, hogy ahányszor eljut az ember egy városba, annyiszor talál, lát új dolgokat. Persze azért az is hozzátartozik az igazsághoz, hogy a szabadprogram annyi nem hiányzott. Már sötét lett és még az ső is elkezdett esni. A szállára nem lehet panasz, mert egy 4 csillagos száloda volt. A vacsora nem volt egy nagy durranás.

Várom a mai napot, ma lesz a vonatozás.